Tisza-tavi turista horgászjegy

Örömmel értesítjük leendő horgászainkat és a Tisza-tóhoz látogató érdeklődőket, hogy boltunkban megvásárolhatók a turista területi horgászjegyek. A nemrégiben bevezetett turista állami horgászjegyek mellé Tisza-tavi turista területi jegyet váltva egy bottal próbálható ki a halfogás felejthetetlen élménye. A jegyeket egy átlagos horgászjegyhez képest jelentősen könnyebben meg tudja vásárolni bárki, aki nem áll horgászati, halászati tevékenységgel kapcsolatos eltiltás alatt. 

Gondolta volna, hogy néhány perc alatt igazi horgász válhat Önből? Lássuk, mik az előnyei a turista horgászjegyeknek:

- Bárhol, akár otthon is megvásárolható az állami horgászjegy

- Állami horgászvizsga nélkül, néhány kérdésre válaszolva megszerezhető a turista állami horgászjegy (részletek, további információk: https://tuhir.nebih.gov.hu)

- Nincsen kötelező horgászegyesületi tagság

- A megszerzett turista állami horgászjegyekhez üzletünkben megvásárolhatja a horgászat megkezdéséhez szükséges Tisza-tavi területi jegyet.

- A Tisza-tavi területi horgászjegy turistáknak jelentős kedvezménnyel váltható:

  • 1 napi jegy – 1500 Ft

  • 3 napi jegy – 3500 Ft

  • 1 heti jegy – 6000 Ft

Fontos hangsúlyoznunk, hogy a horgászat megkezdése előtt figyelmesen tanulmányozza át az aktuális Tisza-tavi horgászrendet, melyet minden területi jegyben megtalál! Amennyiben nem biztos a dolgában egy kifogott hal megtarthatósága, vagy egyéb horgászati szabály kapcsán, kérjük minden esetben informálódjon halászati őri bejelentő telefonszámunkon: 06-70/316-19-79

turistajegy1
turistajegy2

Forrás: http://www.sporthorgasz.eu/hu/turista-horgaszjegy